top of page

Pomôcky bez ktorých sa nezaobíde ani pravý muž


Na trhu existuje množstvo “výbavy”, pomocou ktorých môžu byť naplnené naše mužské túžby. Pozrime sa na jednotlivé kategórie produktov pre mužov. Osobne neholdujem štýlu “metrosexuálov” a pod., ale keď už raz za čas niečo potrebujem, chcem si vyberať z toho najlepšieho.

 

Aj tak ste si práve pohŕdavo odfrkli a pomysleli si, že nič také nehrozí? Žiadny chlap predsa nerieši kozmetiku! Hygiena je len povinnosť a žiadne “skrášľujúce procedúry” nepotrebujete… Verte ale, že tomu tak nie je.

Voňajte a buďte ako magnet na ženy!

My muži milujeme vône nielen na ženách, ale aj sami na sebe. Sme spokojní a sebavedomí, keď máme na sebe kvalitný parfum alebo dobrú vodu po holení. Parfumy vyberáme podľa osobných preferencií.

Niektorí volíme skôr sviežejšie, ľahšie a športovejšie vône. Iní máme radi korenisté, drevnaté a ťažšie parfumy. Na trhu si môžeme vybrať z niekoľkých unisex parfumov, ktoré sú určené rovnako ženám aj mužom. Na každom pohlaví však voňajú inak. Ste pripravený používať so svojou nežnejšou polovičkou rovnaký parfum?

Ak ste prírodne založený, existuje riešenie

Mnoho moderných mužov odmieta chémiu a kozmetiku pokladá za neekologické riešenie. Existuje, našťastie, aj kozmetika založená na prírodnej báze a z čisto prírodných látok. Okrem rôznych antioxidantov či minerálnych látok si môžete zadovážiť šampóny či krémy vyrobené čisto z prírodných zdrojov. Okrem týchto produktov si môžete zakúpiť aj športovú výživu.

Starajte sa o svoje vlasy, bradu či fúzy

Mnohí si starostlivo vyberajú aj vlasovú kozmetiku, veľa mužov prepadá trendom, čo sa účesov týka, a tak potrebujú kvalitné kozmetické prípravky. In sú samozrejme aj brady, o ktoré sa tiež treba starať. Je dobré vybrať si svojho holiča či kaderníka, ktorý sa o vaše vlasy a bradu najlepšie postará.

Nezabúdajte, že zlá starostlivosť a úprava účesu sa vám môže vypomstiť. Neexperimentujte zbytočne doma na vlastnú päsť. Strihanie vlasov nasucho nie je nikdy dobrý nápad, a aj keď šetrí čas, váš účes bude v konečnom dôsledku vyzerať zle a „zubato“.

Pokazené strihanie vlasov či holenie brady nejde tak ľahko opraviť a vaša pôvodná predstava sa razom môže otočiť na katastrofu. A to vám na spokojnosti a sebavedomí nepridá. Nezostane vám nič iné, len čakať, kým vlasy dorastú.

Vaše tetovanie môže navždy ostať ako nové

Ak máte čo i len jedno tetovanie, určite viete, že po čase sa môže vytratiť farba, tetovanie vybledne alebo sa nebodaj rozpije do kože. O tieto malé umelecké diela na našej pokožke sa treba starať. Na trhu si už dnes môžeme vybrať z množstva špeciálnych krémov určených na starostlivosť o tetovanie, ktoré zachovajú farby žiarivé a ktorými predídete rozpíjaniu.

Je dobré zaobstarať si takéto prípravky hneď, ako si dáte potetovať kožu. Niektoré produkty sú určené priamo na lepšie hojenie kože a potlačenie začervenania.

Hygiena je základ

Či ste už muž v pokročilejšom veku, alebo mladý chlap, nezabúdajte nikdy na svoje zdravie a hygienu. Nie je hanba priznať si, že máte problém. Horšie je vykašlať sa na hygienu, zdravie a estetiku a vyhýbať sa riešeniu. Ak máte problémy s únikom moču, zaobstarať si môžete diskrétne inkontinenčné pomôcky pre mužov, ktoré sú vyrobené a určené priamo pre naše potreby.

Tieto hygienické pomôcky sú špeciálne vyvinuté na to, aby sa prispôsobili vašej spodnej bielizni a zabránili prípadnému zápachu. Tieto zdravotné ťažkosti sú nepríjemnou záležitosťou, nemusíte sa však pre ne uzatvárať do seba. Riešením sú produkty, ktoré vám určite pomôžu docieliť spokojnosť, takéto produkty môžete napríklad zakúpiť aj on-line, z pohodlia domova, na webe www.tena.sk.

Vyzerajte dobre, cíťte sa dobre, žite dobre!

Veľa záleží na tom, ako sa cítite, aký máte postoj, ale, samozrejme, aj na tom, ako vyzeráte. Dopomôcť k dobrému vzhľadu vám pomôže aj správny výber oblečenia. Každý má iný štýl, niekto si v daný deň oblečie jednoducho to, na čo má náladu. Záleží aj na vašej profesii, vzhľadom na to sa obliekate a odráža sa od toho váš šatník.

Každý správny muž by mal mať šatník vyvážený – mal by obsahovať oblečenie ležérne, športové, aj elegantné. Na rôzne príležitosti treba byť pripravený. Vo všeobecnosti pánske šatníky nepraskajú vo švíkoch ako tie ženské, no v skriniach by mal byť zastúpený každý štýl.

Tak je to aj s farbami. Váš výzor je odrazom vášho vnútra. Tak ako sa o seba staráte a vyberáte si oblečenie, tak pôsobíte aj na svoje okolie. Nezabúdajte však na rovnováhu! Tak ako sa treba starať o svoj zovňajšok, ak chcete zaujať ženy, tak sa treba starať aj o svoje vnútro, či už po zdravotnej, alebo duchovnej stránke – všetko chce rovnováhu.

bottom of page